„Това е последната Коледа, в която той си спомня за мен!“ Ето как изглежда и живее неизлечимо болният Брус Уилис сега

Сърцата на феновете се разбиха на парчета, когато дъщерята на Уилис сподели последните снимки на холивудския актьор! 💔😭 Може би помните този актьор от „Умирай трудно“, но бъдете готови да го видите сега! 😳🤐 Филмовата звезда вече е забравил повечето си роднини! 🙏 Вижте още в тази статия! 👇

Напоследък влошаващото се състояние на Б. Уилис е в центъра на вниманието. За тези, които все още не знаят, актьорът от екшън филмите, запомнен най-вече с емблематичното си превъплъщение в „Умирай трудно“, е диагностициран с афазия, която вече се е отразила на филмовата звезда.

Загриженото семейство на Уилис често споделя подробности за състоянието на забележителния и извисяващ се актьор, което на този етап оставя много да се желае. За съжаление, той е престанал да си спомня много от своите роднини и приятели, както и понякога забравя собствената си съпруга и дъщери.

Настоящата му съпруга, Ема Хеминг, със съжаление признава, че болестта се развива с неустойчиви темпове. Дъщерите на кинолегендата също са изключително притеснени за здравословното състояние на актьора и споделят сърцераздирателни семейни кадри.

Една от наследничките му дори е признала, че вероятно това е била последната Коледа, която баща ѝ си е спомнил за нея, което буквално е разбило сърцата на всички.

„Името ти винаги е в молитвите ми!“, „Никога не губи надежда!“, „Сърцето ми току-що се пръсна!“, „Вярваме в магията. Скоро всичко ще бъде наред“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh