Това момиче е получило старо и страшно нощно шкафче и е получило невероятно фантастичен резултат от него

„От старо нощно шкафче в произведение на изкуството!“ 🤩 Членовете на семейството не я разбрали и предложили да изхвърлят нощното шкафче, но тя го превърнала в повод за гордост 👏😍 Резултатът вижте в статията ⬇️⬇️⬇️

Това момиче винаги се е занимавало с интериорен дизайн, но дори не е подозирало, че ще превърне мебелите от СССР в красиво произведение на изкуството. Според нея простите форми на това невзрачно нощно шкафче ви позволяват да го преобразите както пожелаете.

Това е нощното шкафче, което тя преобразява. Тя казва, че клиентите ѝ искали да я изхвърлят от новия апартамент, който купили. Но тя не искала да изхвърли такава красота и решила да я вземе вкъщи.

Членовете на семейството дори я посъветвали да изхвърли това нощно шкафче, защото било много старо. Но тя решила да я спаси и накрая я занесла у дома.

Тя използвала нож за остъргване, за да освежи повърхността на нощното шкафче, и открила слой естествен дъб, който напомнял на вратите на метрото. Това е истински лукс!

Тя решила да обнови вратите с ратанова мрежа отстрани; страничните ленти били в отлично състояние. На задната стена тя залепила тапети, които били останали от ремонта, и нощното шкафче се вписало идеално в хармонията на стаята.

След това лакирала дървото, така че да заблести, сменила дръжките за удобство и се получило перфектно! Как мислите, че изглежда нощното шкафче? Бихте ли поставили такъв предмет в стаята си?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh