„Тогава беше ангел, а сега е чудовище!“ Това се случва с холивудската икона на красотата Ким Новак

Още в 1️⃣9️⃣5️⃣0️⃣s мъжете я наричат „тази с най-красивото лице в Холивуд“! 🫠😍 Тя дори е била муза на Алфред Хичкок! 👏 Спомняте си я от „Вертиго“ и „От човешкото робство“!!! 🎬 Времето е минало и по-добре седнете, преди да видите актрисата сега! 😨🤯 Последните й снимки можете да намерите в тази статия! 👇

Не може да се отрече, че К. Новак беше сред най-издигащите се, желани и успешни звезди на Холивуд, чийто значителен принос към индустрията дори не може да бъде поставен под съмнение. Дрипавата ѝ кариера достига своя връх още през 50-те и 60-те години на миналия век и дори е най-голямата муза на Хичкок.

По-късно тя признава, че се е отказала от Холивуд в името на сигурността и личния живот на семейството си. Повечето зрители я помнят от филми като „Вертиго“ и „Пал Джоуи“, които ѝ носят още по-голям успех и слава. Тя има и книга, в която откровено разказва за плавното преминаване от филмова звезда към артист.

Подобно на Монро, тя се е борила да докаже самоличността си, тъй като е била убедена, че хората виждат само красиво лице, което я е карало да се чувства ограничена. В Чикаго страстта ѝ към изкуството процъфтява, което я кара да прекарва повече време сред природата с животни, което буквално лекува душата ѝ и ѝ дава частица.

Малцина знаят, че тя се е борила и с биполярно разстройство, като признава, че то не е успяло да повлияе на психичното ѝ здраве, както и на кариерата ѝ. Минаха години и Новак изглежда напълно неузнаваема. Подложила се е на пластични операции в името на вечната младост и красота.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh