„Той беше тревожен човек!“ Елтън Джон хвърля светлина върху Краля на попа години след смъртта му

Той нарушава мълчанието и казва нещо, което всички се страхувахме да чуем! 🤫😨 Елтън Джон прави изненадващо изявление, за което феновете на Краля на попа не бяха готови! 🤨🤐 „В някакъв момент той започна да се изолира от света и от реалността“!💬 За повече информация – вижте статията! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)


Не може да се отрече, че Елтън Джон е сред най-легендарните, световноизвестни и невероятно талантливи звезди на своето поколение. Дрезгавата му кариера продължава десетилетия и големият му принос към света на музикалната индустрия трудно може да бъде надценен. Днес Джон е вече на 75 години.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)


„В шоубизнеса някои хора се страхуват да бъдат разпознати на улицата, докато други са извънземни суперзвезди. Елтън Джон принадлежи към вторите“.

За тези, които не знаят, той се познава с М. Джексън още от тийнейджърските си години и наскоро направи изненадващо изявление, което не остави никого равнодушен. Книгата хвърля светлина върху трансформацията му през годините, като споменава и вероятността за употреба на наркотици.

Това, което Джон добавя за Джаксън, е, че някога е бил сред най-очарователните деца, но понякога сякаш е бягал от реалността, което, разбира се, повдига някои въпроси сред феновете. Елтън също така спомена, че през последните години от живота си той сякаш е имал проблеми с умствения си поглед.

Освен това Елтън Джон е трябвало да каже „Сбогом“ на турнетата си заради здравословните си проблеми.

Както виждаме, турнетата му са приключили и той прекарва повече време със семейството си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh