„Той заслужаваше повече!“ Джордж Клуни отговаря на всички недоброжелатели, които критикуват външния вид на съпругата му

Феновете нападат съпругата на Клуни, като я наричат „грозна“ заради краката ѝ на последните папарашки снимки! 😱😬 Твърде кльощавите крака на Амал предизвикаха негативни коментари! 🤬😤 Ето как реагира легендарният актьор на критиките! 🧐 За обсъжданите снимки – вижте статията! 👇

Освен че е съпруга на Дж. Клуни, Амал е и известен адвокат по правата на човека. Родена на 3 февруари 1978 г. в Бейрут, Ливан, тя се утвърждава като основен защитник на справедливостта. Що се отнася до образованието ѝ, тя учи право в Оксфордския университет и в Юридическия факултет на Нюйоркския университет.


Темите, с които се занимава, са военни престъпления, геноцид, както и нарушения на правата на човека. Неотдавна тя участва в представителството на Надя Мурад, язидка, оцеляла в затвора на ИДИЛ.


Хората я познават заради благотворителните ѝ начинания и отдадеността ѝ да прави положителна промяна в света. Сред плановете ѝ са да намали насилието в кризисните зони. Бракът ѝ с актьора я катапултира в центъра на общественото внимание.


Кариерата на Амал се простира в областта на правото, активизма и филантропията, което отразява нейния професионализъм и ангажираност. През 2014 г. Клуни ѝ предлага брак и скоро двамата се женят на звездна сватба във Венеция, Италия.


Въпреки невероятния ѝ талант и гъвкавост, хората често я критикуват за външния ѝ вид, по-конкретно за твърде кльощавите ѝ крака. Някои дори я наричат „грозна“, което, разбира се, не е убягнало от вниманието на легендарния мъж.


Той не престава да се възползва от възможността да защитава съпругата си, подчертавайки нейния интелект, опит и щедрост. Той все още е запленен от нейната изключителна красота и очарование.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh