„Той заслужаваше повече!“ Киану Рийвс се появява рядко с приятелката си и предизвиква полемика

Състоянието му се оценява на $ 4️⃣0️⃣0️⃣M и е сред най-известните хора в Холивуд! 🤩😮 Макар че хората очакваха той да се види с бляскава и привлекателна жена, той избра „грозно пате“ и е щастлив с нея! 🫢🥱 Хората се чудят какво е намерил емблематичният актьор в нея, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇

Никой няма да се усъмни в самоличността на този човек, един от най-изтъкнатите, величествени и успешни холивудски актьори. Превъплъщенията му в многобройни велики филми, професионализмът и харизмата му очевидно го отличават сред всички останали. Нетната му печалба се оценява на около 400 млн. долара.

Не само неговият невероятен талант и гъвкавост, но и привлекателността и мъжествеността му са го оформили като един от най-желаните мъже в бранша, в когото са лудо влюбени хиляди жени. Докато хората очакваха да го видят с някоя красавица, той представи приятелката си и остави всички без думи.

Рядката им поява на Червения килим заслужава нашето внимание. Негова партньорка стана Александра Грант, визуален артист, чийто моден избор падна върху разкошна червена рокля с дължина до пода. Що се отнася до легендарния актьор, неговият избор падна върху тъмносин костюм, украсен с раирана вратовръзка.

„Преди няколко дни с моя любим. Спяхме. Имахме връзка. Хихикахме се, усмихвахме се и се смеехме. Чувствам се фантастично. Да бъдем заедно беше просто страхотно“ – споделя изключителният актьор.

Романсът им започва през 2019 г. и двойката все още е неразделна. Малцина знаят, че преди да влязат в романтична връзка, те са били в професионални отношения, които за първи път пресичат пътищата си през 2011 г. Двамата са работили по дебютната стихосбирка на актьора „Ода за щастието“. През 2016 г. те отново имат сътрудничество.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh