„Той й е като син!“ Шер се появи на публично място с млад партньор и обърка феновете

„77 и 37? Тя публично се засрами!“ 😱Чер, без да се срамува от възрастта си, започна любовна връзка с млад мъж😲😬Вижте само как изглеждат заедно в article⬇️⬇️⬇️

За никого не е тайна, че известната звезда Шер не спира да изумява целия свят, но този път тя отиде твърде далеч. Стана известно, че 77-годишната звезда е започнала връзка с 37-годишния певец Александър Едуардс. От този момент нататък всички ги обсъждаха в интернет и много от тях смятаха, че връзката ще приключи.

Уникалната двойка изглежда не се интересуваше от тези коментари. Наскоро те се появиха заедно на публично място на червения килим. Шер носеше тъмносин гащеризон със сако в същия нюанс. Гримът допълваше визията на звездата.

Любимият ѝ беше облечен изцяло в черно. Двамата бяха в центъра на вниманието и интернет потребителите отбелязаха колко нежно се гледат и прегръщат. Много верни фенове се радваха, че въпреки разликата във възрастта те изглеждат чудесно заедно. Но както винаги, има и хейтъри, които ги критикуват.

По време на едно от интервютата тя каза, че се чувстват щастливи заедно. Те дори имат планове да отидат заедно на пътешествие. Изглежда, че имат чудесни отношения и няма нужда да ревнуват.
Какво мислите за това? Споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh