„Той намери любовта, тя намери парите!“ Последното излизане на Долф Лундгрен с младата му съпруга е в заглавията на вестниците

Миналата година 6️⃣6️⃣-годишният актьор се ожени за 2️⃣7️⃣-годишно момиче и взриви мрежата!💥 Именно в 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ двойката започна да се среща, като постоянно беше осъждана заради голямата разлика във възрастта им! 🤯🫣 Млада лична треньорка беше тази, която открадна сърцето на шведско-американския актьор, а снимките им можете да видите в тази статия!👇

Значителният принос на Лундгрен като забележителен актьор и бивш шампион по карате едва ли може да бъде надценен. Светът го познава от филми като „Роки IV“, „Господари на вселената“, „Неустоимите“ и др. Въпреки това хората продължават да се интересуват и от личния му живот, който е изпълнен с възходи и падения.

Особено бракът му с Ема Крокдал предизвика интерес и бързо се превърна в обект на дискусии. Фактът, че между тях има почти 40-годишна възрастова разлика, ги превръща в една от най-нестандартните и обсъждани двойки в бранша.

Романсът им започна през 2019 г. и именно миналата година те се ожениха. Хората продължават да твърдят, че те приличат повече на баща и дъщеря, а не на съпрузи. Известният актьор не веднъж е заявявал, че Ема е много по-зряла за възрастта си и той е открил всичко в нея. Той допълва, че тя е „добър избор“ за него пред „Дейли мейл“.

Папараците често ги снимат на публични места, но двойката рядко показва топлина и привързаност един към друг. Някои дори са на мнение, че бракът им е просто пиар трик, който ще го накара да бъде в светлината на прожекторите. Наскоро те бяха забелязани заедно, докато се връщаха от фитнес залата.

Феновете се надяват, че между тях има искрени чувства, но все пак голям брой хора продължават да твърдят, че младото момиче е намерило добър източник на пари и между тях няма взаимна любов.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh