„Той никога не се усмихва така с Лопес!“ Редки кадри на Бен Афлек с дъщеря му тийнейджърка повдигат въпроси

Именно през 2009 г. Афлек и Гарнър посрещнаха дъщеря си Серафина! 😮😍Напоследък обективите на камерите са заснели порасналото момиче с актьора! 🧐🫢 Вижте как изглежда тя в тази статия! 👇👇👇

Въпреки че са разведени от 2018 г., Б. Афлек и Дж. Гарнър отделят много време за децата си и си остават същите всеотдайни родители. Въпреки че вече е женен за друга, Афлек взема голямо участие във възпитанието на децата си.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Page Six (@pagesix)

Наскоро папараци уловиха холивудския актьор да носи пет кутии с пица и да общува щастливо с 14-годишната си наследница. Серафина беше облечена с къси панталони до коляното, свободна риза, яке и маратонки. Външният ѝ вид предизвика въпроси.

Ексклузивните снимки веднага станаха вирусни и доведоха до смесени реакции. Някои твърдяха, че тя прилича точно на баща си, а други бяха убедени, че е копие на прекрасната си майка.

Струва си да споменем, че тя е средното дете на бившите съпрузи. Те имат и две общи деца: Самуел и Вайълет. Раздялата им не успява да им попречи да приоритизират времето, прекарано със скъпоценните си деца.

Може да се каже, че Афлек е наистина грижовен и всеотдаен баща, който би направил абсолютно всичко за благополучието на своите очарователни деца. Дженифър Лопес, от своя страна, напълно го разбира от този аспект.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh