„Той просто има голяма глава“ Парис Хилтън говори за необичайния размер на главата на сина си и отговаря на негативните коментари

Защо хората са толкова шокирани от новите снимки, публикувани от Парис Хилтън, на които се вижда огромната глава на сина ѝ? 👶😱 Как актрисата обяснява странния размер на главата на сина си?😳 Вижте шокиращите подробности по-долу👇

Славата и вниманието носят приятни аспекти като богатство и популярни събития, но те също така излагат хората на критика и омраза, както Парис Хилтън преживява през целия си публичен живот.

Напоследък хората отправят негативни коментари към 9-месечния син на Парис, Финикс Барън, относно размера на главата му.

Въпреки обичайната си самоувереност, Парис не се поколеба да защити детето си от тези обидни забележки в социалните мрежи.

По-рано тази година Парис и Картър Реум станаха родители на първото си общо дете Финикс чрез сурогатно майчинство, с което разшириха семейството си, което вече включва дъщерята на Картър – Иви, от предишна връзка. Прегръщайки предизвикателствата и радостите на родителството, те се ориентират към тази нова глава с огромна любов и отдаденост.

По време на неотдавнашно пътуване до Ню Йорк Парис сподели снимка, на която люлее сина си. Разделът с коментари под публикацията обаче беше изпълнен с обидни забележки за размера на главата на Финикс.

Потребителите коментираха, казвайки неща като „Човекът има много мисли там горе“ и „Чух, че това бебе е създадено в лаборатория. И тя не го е носила“ заедно с други негативни мисли от различни хора.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)


Парис изрази разочарованието си, когато отговори на несправедливата критика. Тя заявява, че, разбира се, в света ще има болни хора. За нея обаче синът ѝ е перфектен и здрав.

Тя споменава още, че родителите ѝ са обсебени от внука си. Актрисата е благодарна на майка си, че винаги я е подкрепяла и е давала съвети при нужда.

Това неотдавнашно събитие подчертава факта, че дори известните личности са уязвими към онлайн критиките и омразата. Критиката и негативизмът никога не бива да бъдат насочени към децата, но готовността на Парис да се изправи срещу злонамерените тролове демонстрира безусловната ѝ любов към сина ѝ.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh