„Той се изолираше от реалността!“ Мемоарите на Елтън Джон хвърлят светлина върху покойния Крал на попа

Той най-накрая разказва за Джаксън! 😲😨 Обзалагаме се, че никой от вас не е готов за тези спиращи дъха подробности! 😱🫢 Той стана прекалено откровен и разкри цялата истина за любимия ни поп певец! 💥 За да разберете всичко – вижте статията! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)


Голямата роля и значителният принос на Е. Джон към шоубизнеса едва ли могат да бъдат надценени. Човекът, чиято дрипава музикална кариера продължава вече десетилетия, има специално място в сърцето на всеки от нас. Дори сега, на 75-годишна възраст, той не престава да бъде в центъра на общественото внимание.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Не е изненадващо, че мемоарната книга на музиканта, наречена „Аз“, привлече голямо внимание. Вече не е тайна, че Джон и Джаксън са били в близки отношения, за които той откровено споменава в своите бележки.

За първи път пътищата им се пресичат, когато бъдещият Крал на попа е още тийнейджър. Той призна, че звездата понякога се е опитвала да избяга от реалността.

Често го е описвал като „обезпокоителен човек“, който не може да се справи с компанията на възрастни, причините за което са неизвестни. Това, разбира се, повдигна някои въпроси сред феновете на Краля на попа, което доведе до допълнителни дискусии.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh