„Толкова е горещо!“ Известният модел Деми Роуз остави всички без думи по време на разходка почти без дрехи

„Мрежест топ и пола с изрезки по улиците!“ 😱Деми се разходи из града с пола с интригуващи изрезки и направи фурор сред феновете😬😵Какъв срам на публично място, вижте тук👇👇👇

Известният модел Деми Роуз винаги печели милиони сърца с уникалните си снимки в социалните мрежи. Тя изненадва с тясната си талия, огромните си гърди и извитите си бедра. Тя винаги гордо показва тялото си, като носи разкриващи рокли и миниатюрни бански костюми.

Дори в последно време Ким Кардашиян се държи по-добре, въпреки че 28-годишната Деми все още продължава да се държи недискретно. Бихме искали да ви припомним, че и двете са започнали кариерата си в телевизионното риалити.

Деми уверено твърди, че не си е правила пластични операции, но феновете ѝ твърдят обратното. Моделът привлича вниманието благодарение на уникалния си дизайн. Тя винаги използва вакуумен масаж и радиочестотна терапия, за да намали целулита по задните части.

Неотдавна тя излезе на разходка в разкриващ се тоалет. Малко хора могат да носят толкова странно облекло с мрежест топ, който прилича на рицарска верижна броня, и велурена пола с големи изрязвания в областта на бедрата.

Разбира се, облеклото ѝ изглежда много разкриващо, но когато погледнем снимките ѝ, които споделя в социалните мрежи, можем да кажем, че това е напълно нормално облекло за нея. Феновете пишат: „В момента, в който се появят тези дрехи, те ще бъдат облечени по начин, който позволява да бъдат използвани: „Изглежда страхотно, както винаги!“, „Най-красивата жена!“, „Тя става все по-добра с всеки изминал ден“․

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh