„Толкова несъвместима двойка!“ Случайни снимки на Даниел Радклиф със съпругата му и новороденото объркаха феновете

„Жена с мъжки маниери!“ 💪😬 Феновете бяха разочаровани, виждайки непривлекателния външен вид на съпругата на Даниел на папарашки снимки 🤢🫣 Редки снимки, които можете да видите в статията 👇👇👇

Когато в семейството на Даниел Радклиф се ражда дете, всички се интересуват от семейството му. Наскоро той се появи на публично място с новороденото си бебе и съпругата си Ерин Дарк.
Семейството все още не е разкрило името или пола на детето. По време на разходката феновете забелязаха, че бебето е облечено с шапчица в цвят на градински чай и сини чорапки.

По време на десетгодишната си връзка Радклиф и Дарк се появяваха на червения килим. За последен път бяха забелязани на мартенската премиера на „Изгубеният град“. Двамата започнаха да се срещат през 2012 г.

Бебето им носеше шапка в цвят градински чай и сини чорапи. За първи път се срещат на снимачната площадка на филма от 2013 г. „Kill Your Darlings“, в който има сексуална сцена.

Веднъж по време на интервю той заявява: „Не съм се радвал, че ще се сдобия с дете: „Това е много интересна история, която след години ще разказваме на децата си заради това, което героите ни направиха един с друг“․ По време на снимките на епизода той също така се пошегува, че „няма никаква актьорска игра“․

Мнозина започнаха да обсъждат дали той ще играе роля в новия телевизионен сериал, или не. Създателите на сериала казват, че не искат да изпускат от поглед всички актьори от оригиналния филм.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh