Толкова обичах тази жена, че се ожених за нея и осинових децата от бившия ѝ. Но това, което открих по-късно, преобърна света ми.

Тя започна да играе игри и да поставя телефона си на масата, затова реших да я шпионирам! Вижте какво открих в тази статия!
На 33-годишна възраст срещнах жената на мечтите си, която беше на 25 години и вече имаше две деца от предишната си връзка. Пътищата ни се пресякоха за първи път, когато тя работеше като секретарка във фоайето на компанията, която притежавах.

Мисълта, че мога веднага да се впусна в родителството и да се сдобия толкова бързо с две дъщери, които не са мои биологични, изобщо не ме плашеше, тъй като бях лудо влюбен в нея и вече си представях бъдещето ни заедно.
С течение на времето ситуацията се влоши, тъй като тя директно изискваше заплатата ми за нуждите на нея и двете й дъщери. Станах разочарован, тъй като осъзнах, че тя не е човекът, с когото винаги съм искал да бъда до края на живота си.
Станах с разбито сърце и толкова много исках да се върна към самотата си. Вярвате или не, не знаех нищо за бившите ѝ и дори не можех да си позволя да я попитам нещо за предишния ѝ живот.
Единственото, което знаех за бащата на дъщерите ѝ, беше, че е мъртъв, като по този начин е престанал да бъде част от живота им. След две години брак тя буквално ме принуди да осиновя момичетата, което, както твърдеше, щяло да бъде най-добрият подарък за тях.
Мина известно време и започнах да забелязвам, че поведението на съпругата ми се е променило.
Тя стана потайна, започна да слага телефона си на масата. Това ме наведе на мисълта, че ми изневерява и не ми оставаше нищо друго, освен да я шпионирам.
Оказа се, че мъжът не е мъртъв. Вместо това беше в затвора и нямаше пари да плаща издръжката.
Тя ми обясни, че за нея бившият й е мъртъв и тя ме лъже през цялото време с добри цели. За мен светът се обърна с главата надолу. Сблъсках се с нея и тя не отрече нищо, като обясни, че е взела издръжката заради децата си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh