„Тънкият човек вече се е възстановил“: как изглежда и какво прави синът на Том Круз и Никол Кидман

Преди беше гладко, стройно и във форма момче.🧐

Известната красива двойка Никол Кидман и Том Круз се ожениха през 1990 г. Смятаха ги за много романтична двойка, но така се случи, че през 2001 г. се разделиха.

Имат две осиновени деца: момичето сега е на 28 години, а синът – на 26. За разлика от известните си родители, те не водят публичен живот и на практика нямат снимки в интернет.

Неотдавна Конър публикува снимка на страницата си в Инстаграм. Преди това той не обичаше да публикува нищо, а абонатите му бяха много изненадани как се е променил. Преди той беше стройното и здраво момче.

Сега Конър има гъста брада, натрупал е излишни килограми и изглежда дори по-възрастен от баща си. Осиновителите му са се разделили, когато е бил на 6 години. И бащата, и майката имат равни права да общуват с децата, но Никол замина за Австралия. Синът и дъщерята остават с Том в Калифорния.

Сега Конър има връзка с Никол, но децата са много близки с баща си. Можем да го видим в няколко филма в различни роли. След това осъзнава, че актьорската кариера не е неговият път.

Тогава решава да работи като диджей, но през 2016 г. прекратява тази кариера.

През 2019 г. Конър се жени за момиче от Италия, живеят в американския щат Флорида.

Мъжът се е посветил на семейния живот, но не знаем с кого работи в момента. Ако погледнете социалните му мрежи, той много обича да лови риба.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh