„Тя вече не може да ходи!“ Феновете са обезпокоени, че 77-годишната Шер е била в лошо състояние след парада

„Какво става? Явно вече не е същата!“ 😔 След събитието Шер беше забелязана да напуска хотела и обърка феновете с ходенето си 😱😢 Какво се случи, можете да разберете тук ⬇️⬇️⬇️

Всички знаменитости четат негативни коментари за себе си в интернет, особено жените знаменитости. Шер наскоро изпита този негативизъм, когато интернет потребители написаха безпомощни коментари за възрастта ѝ.
Известната 77-годишна певица наскоро се разходи по парада на Мейси в Деня на благодарността и феновете повдигнаха вежди за разходката ѝ.

Шер изпълни своя хит „DJ Play a Christmas Song“ и спечели милиони сърца. В едно скорошно интервю тя каза, че песните ѝ не са строго „коледни“, а „просто страхотни песни“․ След изпълнението Шер излезе от хотела и беше център на внимание заради разходката си. Фотограф сподели видеоклип в Instagram, на който се вижда как Шер се разхожда в черен костюм и подходящи ботуши.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elder Ordonez (@elderordonez1)

Потребителите в интернет изразиха загриженост, че Шер изпитва затруднения с ходенето. „Тя трудно ходи, нещо не е наред с нея“, „Може би обувките ѝ пречат да ходи?“, „Изглежда е остаряла“, пишат интернет потребителите.
Много фенове обаче започнаха да я хвалят: „Тя е на 77 години!!! Да видим как ще ходим на тази възраст.“․ По отношение на възрастта Шар каза, че дори се чуди кога ще усети истинската си възраст.

Шер взе участие в интервю за Good Morning Britain, където заяви, че все още не се чувства стара и не може да повярва, че скоро ще навърши 80 години. Въпреки остаряването тя заяви, че ще носи дънки и ще запази дългата си коса и, разбира се, ще изглежда млада. За тайната на младостта Шер просто отговори, че има добра генетика. Много хора мечтаят да изглеждат като Шер на такава възраст!
Какво мислите за външния ѝ вид на 77 години? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh