„Тя дори не може да застане до Мидълтън!“ Неотдавнашното излизане на Меган Маркъл стана обект на дискусии

Целият интернет обсъжда появата на Маркъл и принца в ресторант La Barbecue в Тексас! 🧐🤔 Погледите на всички бяха насочени не към кого да е, а към херцогинята на Съсекс! 👀🤭 Облеклото, което тя избра, повдигна някои вежди! 🫡😬 Вижте как се появи кралското семейство в тази статия! 👇

Животът и външният вид на М. Маркъл не спират да бъдат в центъра на общественото внимание. Обективите на фотоапаратите са уловили херцогинята на Съсекс да общува с местните жители в Тексас, като е забелязана в популярния ресторант La Barbecue. Снимките, на които Съсекс са изобразени в различни непринудени взаимодействия, станаха вирусни.

Изборът на херцогинята падна върху ансамбъл от деним, съчетан с блейзър в цвят слонова кост, който не убягна от ничие внимание. Струва си да се отбележи, че модните ѝ избори често повдигат вежди и водят до смесени реакции.

Посещението им включваше участие в проект, който има за цел да подпомогне преселването на афганистанските жени чрез дейности за изграждане на общности. Семейството посети и град Увалде, щата Тексас, и се срещна със семейството на Ирма Гарсия.

Там тя широко обсъди представянето на жените в медиите. Пристигането им във Ванкувър, Канада, също предизвика реакции и остави много място за дискусии.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh