„Тя дори не може да застане до принцесата!“ Последното излизане на Меган Маркъл повдигна въпроси

Ако все още има хора, които се съмняват, че Маркъл копира лейди Ди, ето го доказателството! 🤫😏 Херцогинята на Съсекс пресъздава един от модните моменти на покойната принцеса! 😮💥 Фотографите заснеха нещо странно, докато тя се връща от Нигерия! 🧐🎥 Вижте статията за повече информация! 👇

Докато херцогинята се връщаше от Нигерия, папараци забелязаха нещо необичайно в облеклото ѝ. Става дума за това, че тя излезе в тоалет, вдъхновен от покойната принцеса. Облеклото се състоеше от блейзър, който много приличаше на този на лейди Ди. Именно на 13 май любопитни папараци я забелязаха.

При завръщането си в Лос Анджелис след пътуването си до Нигерия Маркъл избра облекло с вкус: блейзър и изцяло бял ансамбъл. Тя беше уловена на летището в блейзър от Loro Piana, който допълваше с бял пуловер и подходящи дънки. Плоските обувки, които носеше, изглеждаха точно като тези на Даяна и в това няма никакво съмнение.

Нещо повече, тя избира подобен начин на обличане и за собствените си ангажименти, като често отдава предпочитание на елегантните и монохромни визии. Нещо повече, тя често носи огърлицата, която е принадлежала на Даяна и която е един от последните ценни подаръци от Хари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh