„Тя е единствената ми любов!“ Киану Рийвс се появи на публично място със своята сивокоса партньорка и предизвика сензация

„Тя наистина му е като майка!“ 😲 Феновете обсъждат съвместимостта на Рийвс и партньорката му и дори се съмняват във връзката им 🥴😳 Просто вижте тази несъвместима двойка в статията ⬇️⬇️⬇️

Известният напоследък актьор Киану Рийвс наскоро изненада и дори разочарова много фенове, когато показа на обществеността своята скромна избраница. Партньорката очевидно е решила да приеме остаряването си, включително и посивялата си коса.

Рийвс публично заяви, че иска да живее с тази жена, въпреки че някои фенове не одобряваха връзката им и наричаха образа на жената непривлекателен.

Когато снимките им се появиха в социалните мрежи, интернет потребителите започнаха да обсъждат необичайната двойка, а някои дори се съмняват, че се обичат.

Всички започнаха да критикуват решението на Рийвс и намекнаха, че двойката изобщо не е подходяща един за друг. Но Рийвс за пореден път заяви, че е готов да прекара живота си с избраната от него спътница.

Специалната връзка между тях продължава да удивлява феновете. Но, разбира се, имаше и такива, които бяха възхитени от появата на двойката. Какво мислите за тази двойка? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh