„Тя е остаряла като хубаво вино!“ Обективите на фотоапаратите уловиха 60-годишната Фостър без грим и филтри

Феновете не бяха готови да видят 60-годишната Фостър без грим! 😦😯 Новите снимки на Джоди Фостър без филтри доведоха до смесени реакции! 😮🙄

 

Колкото и изненадващо да изглежда, Джоди Фостър вече е навършила 60 години. Неведнъж изключителната актриса е признавала, че напълно приема възрастта си и дори не се опитва да направи нещо срещу остаряването. Твърди, че то й носи свобода.

За разлика от много свои колежки, тя дори не предприема опити да изглежда по-млада и да прикрива посивялата си коса, възрастовите промени и несъвършенствата си. Тя просто се гордее с възрастта си.

Новите снимки на изключителната актриса без филтри и ретуширане бързо се превърнаха в тема за обсъждане.

„Никой не се подмладява! Оставете жената да си живее живота!“, „Като нас, обикновените хора, тя има абсолютното право да остарява и да се променя!“.

„Тя винаги ще бъде единствената актриса, която обожавам!“, „Никога няма да спра да ѝ се възхищавам!“, „Тя не е длъжна да отговаря на всичките ви стандарти!“.

„Не е нищо друго, освен чисто удоволствие да я погледнеш!“, „Нищо чудно, че тогава тя открадна много сърца!“, „Независимо от възрастта, една жена трябва да се грижи за себе си!“.

Не забравяйте да споделите своето мнение!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh