„Тя е родена с гъста коса!“ Ето как изглежда момичето сега, след като стана популярно в света

„Малката Рапунцел е пораснала!“ 😍 Когато момиченцето се родило, дори лекарите казали, че никога не са виждали подобно нещо в практиката си 😲🤗 Сега тя е пораснала, вижте снимки в статията 👇👇👇

Това момиче е родено в България и се превърна в интернет сензация благодарение на гъстата си коса. Тя, за разлика от повечето бебета, има гъста черна коса и отбелязваме, че момичето се е родило абсолютно здраво и при него не са забелязани никакви аномалии.

Веднага след раждането на момиченцето майка му открива акаунт в Instagram, където публикува снимки на необичайното бебе. Майката казва, че се опитва да опази косата на бебето си и купува най-добрите и скъпи продукти за грижа за косата. Веднъж жената споделила, че най-странното нещо е, че никой в семейството им няма толкова гъста коса.

В момента момиченцето е пораснало и е на две години и половина, а косата му е пораснала до кръста. Родителите на момиченцето се оженили съвсем наскоро, а тя била най-сладкият гост на тържеството и спечелила милиони сърца.

Майката отговори на въпросите на медиите за това как обича да мие косата на момиченцето. Семейството вече е свикнало, че непознатите на улицата често се обръщат след тях, тъй като подобно чудо се случва доста рядко.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh