„Тя надмина Лопес!“ Появата на бившата съпруга на Афлек Дженифър Гарнър в сватбена рокля направи фурор

„Афлек определено съжалява, че я е напуснал!“ 😑Американската актриса Гарнър се появи на публично място в деликатен тоалет без рамене и остави всички без думи🤤❤️Admire нея тук👇👇👇

Американската актриса Дженифър Гарнър винаги пленява целия свят с уникалната си красота. Този път тя се появи в нежна сватбена рокля. На събитието, което се състоя в ресторант Charter Oak в Калифорния, присъстваха различни знаменитости.

Дженифър изненада всички с невероятния си избор на тоалет, тя изглеждаше като красива булка. Късата прическа придаваше на визията свеж вид, а към всичко това тя добави естествен грим. Тя носеше бяла рокля с изключено рамо на Alexander McQueen.

Въпреки факта, че има няколко деца, тя изненадва със своята стройна и безупречна фигура. Дженифър допълни визията си с кафяви сандали на висок ток. Но сред аксесоарите тя избра обеци, пръстени, колие и гривна. Бихме искали да ви напомним, че тя е носителка на Златен глобус. Гарнър позира красиво пред камерите заедно с Рич Франк, журналист и модната дизайнерка Елис Уокър.

Всички интернет потребители направиха положителни комплименти за външния ѝ вид. Всички се радваха, че тя е толкова красива на 51 години, без да е правила пластични операции.
„Дженифър изглежда страхотно!“, „Как може да си толкова перфектна след три деца!“, „Най-красивата жена!“, пишат интернет потребителите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh