„Тя напълно забрави за възрастта си“: плажни снимки на Деми Мур по бикини зарадваха всички нейни фенове

Възможно ли е на 60 години да изглеждаш толкова добре?😱😳На 60 години Деми Мур гордо показва снимки от плажа в пикантни бикини, оставяйки феновете си в страхопочитание😍😲

Деми Мур винаги е печелила сърцата на феновете си. Красивата знаменитост скоро ще стане баба на 60 години․ Тя се наслаждава на живота си и винаги споделя живота си в своя блог.

Актрисата винаги общува със своите абонати и често споделя различни моменти от живота си. Тя винаги с гордост показва безупречната си фигура и често позира по бански костюми, бикини и смели, уникални тоалети.

Неотдавна Деми публикува плажни снимки в социалните мрежи под заглавие „Пилаф отива на плаж“․ На снимката виждаме сладкия ѝ мъничък домашен любимец, но вниманието на всички привлече и физиката на Деми.

Деми Мур вече е на 60 години, но не се притеснява да се похвали със снимки от плажа по бикини, с което пленява всичките си фенове․

Феновете се възхищават на външния вид на Деми и пишат коментари: „Деми просто печели сърцата ни“, „Как може да изглеждаш толкова красива на 60 години?“․

Деми винаги споделя тайните си за красота․ Тя казва, че редовно почиства и овлажнява кожата си.

Според Деми най-важното нещо е правилното хранене, за да има красива фигура․ Тя е преминала на изцяло вегетарианска диета и яде плодове вместо десерти.

Деми Мур, на 60 години, продължава да печели милиони сърца и се е превърнала в мотивация за други жени с младежкия си външен вид.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh