„Тя обича извивките си!“ Ашли Греъм прокарва нова линия на позитивно отношение към тялото и демонстрира нестандартното си тяло

Модел с размер плюс носеше прозрачна рокля и предизвика фурор! 😮🤯 Всички си затвориха очите от притеснение, когато Греъм показа извивките си по най-впечатляващия начин! 🤐🫢 Вижте пикантните ѝ снимки в тази статия! 👇👇👇

Вероятно няма човек, който поне да не е чувал името на този плюс сайз модел. Тя е една от най-ярките и влиятелни представителки на позитивното отношение към тялото. Нейният нестандартен външен вид не спира да бъде тема на дискусии.

Въпреки суровата критика и осъждане от страна на милиони хора, тя излъчва своята уникална красота, самоувереност и яркост. Апетитните ѝ извивки и женственост никога не позволяват на никого да остане безразличен.

„Тя определено обича извивките си!“, „Завиждайте безмълвно! Тя е красива като богиня“, „Време е да отслабне!“, „Дори си затворих очите от срам“, „Как да не видим това?“.

„Тя изяде това!“, „Някой обади ли се за богинята?“, „Трябва да е незаконно да изглеждаш толкова привлекателно!“, „Някой, моля, да ми помогне да откъсна очи от нея!“, „Нищо чудно, че мъжете полудяват по нея“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh