Тя открадна сърцето на Томи от „Peaky Blinders“! Ето кой се превърна в най-голямата любов на Мърфи

Милиони обсъждат съпругата на Томи от „Peaky Blinders“ 😬 Феновете с ужас видяха жената, в която се влюби Силиан Мърфи! 😱🫣

Едва ли има някой, който да не познава този талантлив, харизматичен и търсен актьор, чийто голям принос към холивудската филмова индустрия не може да бъде надценен. За личния му живот се знае съвсем малко.

Това, което се знае със сигурност, е, че той е щастливо женен за художничката Ивон Макгинес от близо 20 години. Бъдещата двойка се запознава за първи път по време на пиесата „Дискотечни прасета“, която става фатална за легендарната филмова звезда.

Известната двойка рядко се появява публично и не споделя никакви подробности за живота си. Те не са активни и в социалните мрежи. Семейството се наслаждава на престоя си в Ирландия и се опитва да се държи далеч от общественото внимание.

Непоколебимата подкрепа и отдаденост на Ивон към забележителния актьор трудно могат да бъдат надценени. Самият Силиан не обича шоубизнеса и прекарва по-голямата част от времето си със скъпото си семейство.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh