„Тя превъзхожда всички 18-годишни!“ Салма Хайек на 56 г. се показа в ярък бикини, завъртайки главите на феновете

„Пригответе се! Ще бъде много горещо!“ 🔥 В мокри миниатюрни бикини Салма предизвика чувство на недоверие, свързано с възрастта ѝ, и остави феновете без думи 🤤😍Неописуемо фантастично, вижте сами тук 👇👇👇

Салма Хайек е една от онези звезди, които са много активни в публикуването на снимки в социалните мрежи. 56-годишната актриса често печели милиони сърца със своята женствена фигура и стилен външен вид. Неотдавна актрисата сподели свои снимки на лодка.

Тя носеше яркожълти бикини, които се съчетаваха добре с нейния тен. Стилният бикини перфектно подчертаваше зашеметяващата ѝ фигура. Салма беше без грим, което даде възможност да се възхитим на естествената ѝ красота.

Феновете останаха възхитени от красотата на звездата. Тя винаги е казвала, че не спазва никакви диети. „Когато ям, се чувствам добре“, казва тя. Въпреки факта, че вече е на 56 години, тя не обича да използва филтри.

Тя яде всичко, включително мазнини и зеленчуци. Според нея, ако човек спортува много и яде малко, тогава кожата започва да старее. Какво можете да кажете за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh