„Тя смята, че е толкова красив!“ Начинът, по който Мадона се появи на наградите „Грами“, разочарова феновете

„Какъв образ? По-добре да съзрееш с достойнство!“ 😵🙄Мадона е претърпяла драматични промени в лицето, които са почти неузнаваеми🫣🤢Вижте новата ѝ визия тук 👇👇👇

След 40-годишно прекъсване Мадона отново се появи в популярната култура. През цялата си кариера тя непрекъснато се противопоставя на очакванията. Мадона продължава да завладява милиони сърца с таланта си и способността си да се усъвършенства.

След изпълнението на Мадона на 65-ите годишни награди „Грами“ целият свят започна да обсъжда външния ѝ вид. В социалните мрежи феновете изразиха чувствата си и мнозина бяха изненадани, че звездата се е променила толкова много. В резултат на козметичните процедури Мадона стана неузнаваема.

Поддръжниците изразиха недоволство и твърдяха, че тя би била по-привлекателна, ако приеме остаряването. Поддръжниците смятат, че естественото стареене е значително по-привлекателно от пластичната хирургия. Някои поддръжници я обвиниха, че се е променила ужасно. „Колко грозно изглежда сега!“ – така реагираха интернет потребителите.

Какво можете да кажете за появата на Мадона на събитието? Ще се радваме да чуем мнението ви в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh