„Тя удари генетичния джакпот!“ Шакира споделя интимни снимки с родителите си и разтапя сърцето на всички

Всички говорят за любовния живот на Шакира, но виждали ли сте някога родителите ѝ? 🧐🤫 Колумбийската певица позволи на феновете да надникнат по-отблизо в семейството ѝ и сега виждаме чии гени работят най-добре! 🤩🤌 Ето как изглеждат родителите на емблематичната звезда! 😍😮Вижте семейните им снимки в тази статия! 👇

Тези дни един от най-популярните, успешни и изключителни певци попадна в социалните мрежи с няколко стоплящи сърцето семейни снимки. Шакира се показа седнала в скута на майка си, облегнала глава на рамото ѝ. Те се прегръщат топло и специалната им връзка се вижда дори през кожата.

Шакира е признавала, че винаги се чувства като дете, докато е с майка си. Жената я кара да се чувства сигурна и защитена. Разбира се, потребителите на мрежата обърнаха специално внимание на поразителната им прилика, като твърдяха, че „те са две грахови зърна“ и наричаха певицата „мини версията на майка ѝ“.

Що се отнася до личния живот на певицата, наскоро тя преживя болезнен развод с тогавашния си съпруг Пике, след който пусна песен и щурмува мрежата. Струва си да се спомене, че сега се съобщава, че тя се среща със звездата на Netflix Люсиен Лависконт.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh