„Тя яде и не оставя трохи!“ Появата на Матю Макконъхи и съпругата му на церемонията по връчването на „Оскар“-ите заслужава вниманието ни

Хората нарекоха съпругата на Макконъхи „най-добре облечената“ жена на Оскарите и бяха напълно прави! 🤩💯 Двойката се появи на неотдавнашната церемония по връчването на „Оскар“-ите и там Камила открадна сърцето на всички! 💘🤫 Вижте модния ѝ избор в тази статия и се опитайте да не се влюбите! 👇

Публичната поява на М. Макконъхи и съпругата му се превърна в обект на разгорещени дискусии. Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ се проведе в театър „Дъби“ в Лос Анджелис. Модният избор на популярния и успешен модел получи най-висока оценка и все още е в заглавията на вестниците.

Зашеметяващият ѝ ансамбъл остави силно впечатление у всички. Той включваше черна рокля, украсена с огърлица от Булгари. Може да се каже, че най-забележителният елемент бяха ръкавите, изработени от материал, наподобяващ пластмаса, които добавяха още повече оригиналност и естетика.

Гримът ѝ с бронзов контур и прическа на леки вълни идеално подхождаха на роклята, проектирана от Донатела Версаче. Може да се каже, че огърлицата ѝ се превърна в перфектното допълнение към емблематичния ѝ образ. Що се отнася до Матю, той избра класически и в същото време изтънчен образ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

Съпрузите живеят в дома си в Тексас от 2014 г. насам и напълно възприемат неговата култура и общност. Те са се превърнали в една от най-обсъжданите двойки там.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adam De Cruz (@adamdecruz)

Как ви допаднаха тоалетите им? Споделете мнението си в коментарите!

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh