„Уау, това е сила на волята!“ Ето колко много се е променила тази дебела жена на 57 години и изненада всички

„Минус 518 кг на 57-годишна възраст!“😱Настъпи моментът, в който тази жена се взе в ръце, реши да промени живота си и отслабна до неузнаваемост😳👏Вижте резултата тук ⬇️⬇️⬇️

Оказва се, че предците на тази жена, Полин Потър, са изглеждали като нея и са били точно толкова дебели, колкото тя казва. Сигурно ви се струва, че името на тази жена е включено в Книгата на рекордите на Гинес. Полин казва, че той е бил мотивиран от факта, че бившият ѝ съпруг я е напуснал заради външния ѝ вид.

По време на интервюто Полин заявява: „Не мога да се съглася, че е напуснал България: „Най-накрая осъзнах, че ми е омръзнало да бъда с този размер и реших да променя живота си“․ Потър се обърна за помощ към хранителен хирург.

Хирургът започнал да се грижи за нея, така че тя да се храни здравословно преди процедурата за промяна на формата. Тя с радост започнала да води здравословен начин на живот.

Полин направила всичко възможно, за да сбъдне мечтата си. Сега целият ѝ живот се е променил и нищо не е останало от онази дебела жена. Тя изглежда стройна и красива, а трансформацията ѝ изуми всички.

Сега жената е неузнаваема и дори съжалява, че не е решила да промени живота си по-рано. Какво ще кажете за това? Споделете с нас в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh