„Удоволствие за окото!“ Нека разгледаме по-отблизо един от най-уникалните и исторически апартаменти, които сме откривали

Минаха 2 часа и не мога да откъсна очи от това! 🫣😍 Никога през живота си не съм виждала толкова уникален апартамент! 💘😮 Вижте снимки на интериора му в тази статия! 👇👇👇

Апартаментът, за който ще ви разкажем, ми направи дълбоко впечатление. Той определено се открояваше сред всички онези обикновени апартаменти до него и със сигурност ще предизвика интереса на всеки. Тази къща от 1889 г. може да се нарече шедьовър.

Този уникален апартамент се намира в центъра на града и може да се похвали с оригиналните си врати от 19-и век. Този двустаен апартамент не разполага с отделна кухня и всекидневна. Разположен е на четвъртия етаж на историческа сграда.

Всички прозорци са оригинални и имат история от не по-малко от 130 години. Площта му е 84 квадратни метра, а вътре се намират три стаи. Нека започнем с дневната. Тя разполага с два големи прозореца и има прекрасна гледка.

Най-уникалният елемент тук си остава кахлената печка. Тя е в перфектно състояние и представлява най-характерната част от обзавеждането. Кухнята е проектирана по стандартен начин, предаващ особена атмосфера.

Тя може да се нарече съчетание на традиционни модерни елементи, които се балансират отлично помежду си. Всеки детайл е проектиран внимателно. Винтидж елементите придават още по-голям чар.

Що се отнася до спалнята, тя е проектирана в азиатски стил, тъй като собственикът е прекарал няколко години в Азия и вероятно се е вдъхновил много. Тук можете да видите тапетите Byobu от Mindthegap.

Балконът също заслужава нашето специално внимание. Тук човек може да прекара качествено време със семейството си или сам и да изпие най-съвършения сутрешен чай. Банята и тоалетната са проектирани по минималистичен начин.

Това е място, за което милиони биха могли само да мечтаят.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh