Уморена от една и съща прическа от 1986 г. насам, жената помолила стилист да й придаде нов вид

Жена, която имала една и съща прическа от 1986 г., за първи път посетила салон за красота, където стилистите променили външния ѝ вид до неузнаваемост! 😱😳 Кати показа крайния резултат, който можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Днешната невероятна история е за Кати, домакиня от Америка, която придобива популярност от предаването „Рейчъл Рей“. Тя се уморила от една и съща прическа, която имала от 80-те години на миналия век, и помолила стилиста на предаването да ѝ придаде свеж вид.

Всичко започнало, когато дъщеря ѝ признала, че за нея е срамно да ходи навсякъде заедно с майка си. Сега жената ясно осъзнала, че е крайно време да промени каквото и да било.

Вярвате или не, но тя не е посещавала салон за красота от 1986 г. насам. Имала е една и съща прическа в продължение на повече от 36 години. Косата ѝ изглеждала ужасно, а състоянието ѝ оставяло много за желаене. Дъщеря ѝ била убедена, че майка ѝ е заседнала в 80-те години на миналия век.

Жената признала, че просто не иска да харчи пари за себе си. Да се каже, че стилистите са я променили до неузнаваемост, няма какво да се каже. Тази прическа й придаде по-свеж вид и й отива идеално.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh