„Фалшивото й съвършенство най-накрая се разкри“: какво заснеха папараците върху тялото на Ким Кардашиян се разчу

Най-накрая са заснети и недостатъците на Ким Кардашиян. Оказва се, че тя не е толкова съвършена, колкото я познаваме. Представяли ли сте си, че тя страда от някакво заболяване? Нека я разкрием в реалността.😱😱😱

Ким Кардашиян е толкова известна звезда, която покори целия свят с външния си вид. Оказва се, че тя от дълги години страда от сериозно заболяване – псориазис. Винаги е искала да се отърве от болестта, но ето че последните снимки, направени от папараци на плажа в Малибу, показват, че това не е така. Сега Кардашиян подготвя колекция от уникални бански костюми за своята марка SKIMS.

Псориазисът е сериозно заболяване, което Ким Кардашиян наследява от майка си Крис Дженър. За никого не е тайна, че това заболяване е голяма трудност за хората, които страдат от него.

Когато за първи път Кардашиян открива заболяването на 25-годишна възраст, тя смята, че лекарят ѝ е помогнал да се справи с болестта, но след 5 години отново я забелязва. За съжаление няма лечение за това сериозно заболяване, но има специална терапия и диета, които могат да помогнат за облекчаване на протичането на болестта и симптомите.

Кардашиян използва мехлеми и кремове за псориазис и спазва растителна диета. Тази диета включва зеленчуци, морски мъх, смути от червени водорасли, сок от целина и зелен чай. Въпреки факта, че се бори с това заболяване, псориазисът все още я измъчва.

Псориазисът води до образуване на дебели, люспести петна по кожата на човека, което е очевидно. Тези петна предизвикват сърбеж и болка, а също така засягат ноктите и ставите на човека.

Понякога се случва псориазисът да причини проблеми с психичното здраве като депресия и тревожност. Важно е това заболяване да се овладее с помощта на лекари, за да се подобри качеството на живот.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh