„Фантастична красота преди татуировките!“ Ето как изглеждаше това уникално момиче преди странното си решение

„Тя е неузнаваема без татуировки!“ 🧐 От 14-годишна възраст решава да покрие тялото си с татуировки, въпреки че преди татуировките е била зашеметяваща блондинка 😲😍 Вижте я тук ⬇️⬇️⬇️

Момиче на име Амбър е днешната героиня на нашата история, тя е променила външния си вид. Въпреки факта, че е била красиво момиче от 14-годишна възраст, тя е искала да промени нещо в себе си. През последните години тя е претърпяла неузнаваема трансформация и е покрила тялото си с много татуировки.

Амбър си прави татуировка на окото, която ѝ пречи да вижда. Наскоро Амбър си спомнила как е изглеждала преди всички промени. Тя реши да покрие всички татуировки по лицето си с фон дьо тен.

Момичето дори се притеснявало как ще ходи на работа без татуировките, с които е свикнала. Тя уверено казва, че не е харесвала естественото си лице. Амбър дори съжалява, че не е променила външния си вид по-рано.

Момичето уверява, че е доволна от начина, по който изглежда сега. Тя съветва всички да бъдат верни на себе си и да не приемат социалните норми. Тя казва, че би искала да има татуировки по цялото си тяло.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh