„Феновете са загрижени!“ Матю Макконъхи отслабна с 50 килограма за 5 месеца и стана неузнаваем

„Някогашният разбивач на сърца сега е мършав като граблива птица!“ 😱 Почти никой от феновете не разпозна отслабналия актьор Матю, което предизвика безпокойство 🥴😳Превърна се в друг човек, вижте го тук ⬇️⬇️⬇️

В света на киното понякога се случва така, че актьорите и актрисите са принудени да се преобразят за ролите си. Матю Макконъхи попадна в една от тези ситуации за ролята си във филма Dallas Buyers Club. Тук ще научите как е отслабнал и с какви проблеми се е сблъскал.

Макконъхи изпробва диетата и сваля 50 килограма само за 5 месеца. Той отслабва със специална диета и не прави никакви упражнения. Всеки ден ядял риба, зеленчуци, пудинг от тапиока и яйчни белтъци. Въпреки факта, че внимателно спазвал диетата си, той си позволявал рядко удоволствие и се наслаждавал на пудинга.
Проблемите, с които се сблъсква
Макконъхи отслабна, но премина през много трудности. Въпреки това той е много силен и успява да осъществи мечтата си и да се въплъти в образа на Рон Уудруф.
Значението на трансформацията
Той изигра решаваща роля в своя герой и започна да преживява проблемите, с които се сблъскват хората, живеещи с ХИВ/СПИН. За да остане отдаден на работата си, той се сблъсква с много проблеми.

Автентичен подход към актьорската игра
Неговата трансформация ни показва докъде са готови да стигнат някои актьори заради героите си. Този Матю доказа, че е такъв целеустремен човек.
Здраве и благополучие
Въпреки че много хора го похвалиха за тази постъпка, все пак е важно да бъдете внимателни, когато става въпрос за вашето здраве. Нискокалоричните диети трябва да се използват според предписанията на лекарите и диетолозите, за да се осигури правилно хранене.

В заключение бихме искали да кажем, че действията на Матю Макконъхи показват, че той е много отдаден актьор. Въпреки че диетата му е нетрадиционна, тя му е позволила да постигне целта си. Трансформацията на Макконъхи служи като нагледен пример за това какво са готови да направят актьорите за своите роли.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh