„Фигурата ѝ беше разочароваща в клинове!“ Папараци не пропуснаха момент да изненадат феновете на Ирина Шейк

„Тежки бедра и къси крака!“😬Колко звезди вече са се опозорили в клинове и този път Ирина не направи изключение😦💔Тя наистина разочарова, ето photos⬇️⬇️⬇️

Оказва се, че Ирина Шейк често прави модни грешки в ежедневието си. Докато на червения килим професионалните стилисти подбират роклите за нея, в други дни тя ги избира сама. Например яркооранжевият й корсет е с два размера по-малък или вулгарните й ботуши.

Този път тя напълно се смущава в избрания от нея тоалет. Ирина излезе от обречеността си и избра най-„опасното“ нещо от гардероба си. Тя облече тесни клинове и ги съчета със също толкова тесен дълъг ръкав.

За никого не е тайна, че мнозина, подобно на Ирина, носеха гамаши, които изобщо не им отиваха. Легените, въпреки своята универсалност, не подхождат на всеки, ако не ги носите.
С доста свободна горна част. Може би само слабите момичета могат лесно да носят тесни клинове. За останалите те добавят много килограми.

Това не е първият път, когато Ирина разваля фигурата си с неуспешни избори. Супермоделът изглеждаше пухкава в тях, дори лесно можеше да бъде сбъркана с някоя от холивудските plus-size красавици. Какво мислите за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh