„Фотокопието на принца!“ Меган Маркъл и принцът показаха своя наследник и взривиха мрежата

Видяхте ли вече порасналия син на Маркъл и принца? 🧐🤔 Ако не, то бъдете готови да се изненадате! 💥 Именно в сайта 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ кралската двойка посрещна своя син! 😮😍 Минаха години и Арчи вече навърши 5️⃣! Двойката сподели семейни снимки, които можете да видите в тази статия! 👇

Струва си да споменем, че наскоро те отпразнуваха 5-ия рожден ден на своя наследник. Арчи се появи на този свят през 2019 г. и разшири красивото им семейство. Поразителната му прилика с принца стана забележима още малко след появата му, което привлече голямо обществено внимание.

Кралското семейство отпразнува рождения ден на момченцето в резиденцията си в Санта Барбара. Момчето получи множество поздравителни слова, но от страна на британското семейство цареше мълчание. За тези, които не знаят, К. Мидълтън и семейството ѝ в момента са изправени пред предизвикателства. Цялата работа е в това, че принцесата е диагностицирана с рак, но подробностите все още не са известни на обществеността.


Струва си да се спомене, че принцът и Маркъл се преместиха в Америка, когато Арчи беше още на пет месеца. В момента те се наслаждават на живота си в слънчева Калифорния. Може да се каже, че те са частично изолирани от кралските протоколи, което им позволява да запазят известно лично пространство за децата си в САЩ.

Трябва да се спомене, че кралят също има рак и цялото внимание на хората е привлечено от последните новини и ексклузивни снимки от семейството.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh