„Хижа без ток и течаща вода!“ Как е изглеждала къщата на Доли Партън предизвиква реакция

Тя показа къщата си и нахлу в интернет! 🛖😲 Никой не очакваше да види какви са условията на живот на „окръжната легенда“! 🧐😰 Тя отвори вратите на дома си от детството, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇

Далеч не всички знаят, че Доли Партън е била едно от 12-те деца, които са живели в малка лобна колиба в Севиервил, Тенеси. Нейният път от бедността до звездната слава окуражава милиони хора по света.

Семейството им високо цени любовта и вярата пред материалното богатство. Тя е отгледана в Смоки Маунтинс и ранният ѝ живот е белязан от бедност. Живеели са на място, където не е имало електричество и течаща вода.

Що се отнася до музикалната ѝ кариера, първоначално тя е вдъхновена от госпъл музиката на семейството си и уроците по китара на чичо си. Имало е много хора, които са изразявали недоверието си, но по-късно са се чувствали горди от факта, че всъщност са я познавали лично.

Съпругът ѝ има същите ценности и цени простотата и уединението. Съпрузите се наслаждават на спокойния си живот в Тенеси и са най-щастливите на света въпреки скромните условия и липсата на лукс.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh