„Хубавата жена не е същата!“ Ето как изглежда и живее холивудската легенда Робъртс днес

На 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ по екраните се появи „Хубава жена“ с Джулия Робъртс и Ричард Гиър в главните роли! 🎬😍 Изминали са повече от 2️⃣ десетилетия, а феновете едва ли могат да разпознаят главната актриса! 😬😱 Холивудската звезда се показа без грим и направи фурор! 🤯🤐 Вижте как изглежда Робъртс на 5️⃣6️⃣ в тази статия! 👇


Преди около 2 десетилетия легендарният романтичен филм се появи на екраните ни, благодарение на което главните актьор и актриса останаха завинаги в сърцата на зрителите. Великият филм определено имаше успех и изведе кариерата им в индустрията на ново ниво. Все още милиони хора свързват тези гиганти на киното с техните роли.


Колкото и изненадващо да изглежда, Робъртс вече е навършила 56 години и е остаряла като вино. Въпреки някои свързани с възрастта промени, които е претърпял външният ѝ вид, хората са на мнение, че тя е запазила перфектно изключителната си красота и характерната си усмивка през годините.


Робъртс е сред онези световноизвестни актриси, които приемат естественото остаряване. Смята се, че тя е една от най-земните знаменитости, която никога не се е подлагала на процедури за подобряване на красотата, води скромен живот и дори забранява на децата си да ползват социалните мрежи.


Всеки път, когато фотожурналистите уловят холивудската актриса без намек за грим, снимките веднага стават вирусни и се превръщат в тема на разгорещени дискусии. Тя се е отказала от козметиката, тъй като е убедена, че истинската красота се крие вътре в нея.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh