„Честит рожден ден, BU!“ Начинът, по който Мур поздрави Уилис за рождения му ден, разтопи сърцата на всички

Тя поздравява Уилис за рождения му ден и споделя архивни снимки, които никой от вас не е виждал досега! 📷🤫 Актрисата и дъщеря им разплакаха последователите с прочувствените си думи! 🥹😥 Да се помолим за бързото възстановяване на актьора! 🙏💔 Вижте как семейството го поздрави в тази статия! 👇

Ето как тя поздравява бившия си съпруг, звезда от екшън филмите.

„Честит рожден ден, BU! Обичаме те и сме ти много благодарни“.

Изключителната филмова звезда публикува една от последните снимки на Уилис, който в момента се бори с афазия и според достоверни източници му остава малко време. Тя също така се включи в социалните мрежи с прочувствена архивна снимка, на която Уилис нежно държи малката им дъщеря.

Ето какво добавя Румър Уилис, една от трите им дъщери, към публикацията за рождения ден: „Да те имам за мой татко е най-хубавото нещо, което съм могла да си пожелая. Благодарна съм ти за добротата, игривия ти дух и любящото ти сърце. Лу те обожава. Честит рожден ден, татко“.

Напомняме, че бившите съпрузи бяха женени в продължение на 13 години, докато не обявиха официално раздялата си през 2000 г. Именно през 2009 г. Уилис възобнови любовния си живот и се ожени за Ема Хеминг, от която сега има две дъщери.

Трябва да се спомене, че настоящата съпруга е с 23 години по-млада от култовата звезда на екшън филмите, което не успява да им попречи да бъдат щастливо и хармонично семейство.

Загриженото семейство често споделя последните новини за състоянието на легендарния актьор. За съжаление, заболяването непрекъснато прогресира и вече е взело своето върху легендата на киното.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh