Човекът превръща запустяло място в модерен апартамент и става интернет звезда

Родителите ми ми купиха стар апартамент и нямаха представа какво ще правя с него! 😏💪Те похарчиха всичките си спестявания за него и ме направиха най-щастливия човек на света! 🤩👏Съпрузите не можеха да повярват на очите си, когато влязоха в него за първи път след преустройството! 🫣 Бъдете готови да се изненадате, когато видите снимките преди и след в тази статия! 👇

Никой не се замислял да купи този разпадащ се апартамент, докато двама възрастни не го купили, но не за себе си. Те искаха да го подарят на сина си и не пожалиха нищо за него. Това беше единственият вариант, който можеха да си позволят. Когато го подарили на сина си, щастието му не знаело граници, но скоро започнал радикален ремонт.

Цялата промяна започва с преустройство. Стените в коридора бяха боядисани в бяло. Подът е положен с тъмни голямоформатни плочки. Срещу входната врата има ниша. Вижда се система за съхранение до тавана. Вляво са окачили и огледало в черна рамка.


Що се отнася до дневната, беше взето решение за разделяне на помещението на две части. Първата е дневната, а втората е спалнята. За подовата настилка е избран ламинат. За стените са избрани светли тапети. В центъра е поставен яркочервен диван. Срещу него беше поставено работно място с рафтове за книги и учебници.


Част от стаята до прозореца беше предоставена за пълноценна спалня. Тя също разполага с голямо синьо легло и много място за съхранение. За акцентиращата стена зад таблата на леглото е избран светъл тапет. Кухнята е напълно изолирана. За стените са избрани светли цветове.


Хладилникът е поставен в ниша. Тук е поставено място за хранене с дизайнерски столове. Балконните врати бяха заменени с изцяло остъклени. Преминавайки към банята, подът и стените са облицовани с бежови плочки. За шкафчето за мивката е избран наситено син цвят, за да се добави малко контраст.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh