„Чудесна постъпка на татко!“ Тялото на мъжа било покрито с татуировки, но той ги премахнал заради дъщеря си

„От чудовище в красив мъж!“ 😱Гледната точка на мъжа се променила драстично, когато в семейството му се родила дъщеря👏😍Той премахнал татуировките, вижте резултата тук ⬇️⬇️⬇️

Известният австралийски блогър Итън Модбой Брамбъл изненада феновете си, когато покри цялото си тяло с татуировки. 24-годишният мъж е невъзможно да бъде пропуснат поради факта, че 95% от тялото му е покрито с татуировки, има отрязан език, изрязани уши, черни клепачи, разширени ноздри, зашит пъп и черни очни ябълки.

Когато погледнем този мъж, веднага ни се струва, че той няма да спре да си прави пластични операции, за да промени тялото си. Но за щастие, той променя мнението си, когато в семейството му се ражда дъщеря му.

След раждането на бебето той взел сериозно решение да направи всичко възможно, за да доближи тялото си максимално до естествения му вид. Въпреки че всички експерименти били скъпи и му причинявали болка, той все пак решил да премахне татуировките.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ERAZE (@erazeclinic)

Сега известният блогър се подлага на процедури, за да изглежда като нормален човек. Всеки ден по тялото му се появяват по-светли петна. Младият баща показа как е изглеждал преди и сега.

Какво мислите за един грижовен баща? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh