„Шер без сутиен и с мокри дрехи!“ Новите скандални снимки на Шер бяха голямо разочарование

Феновете бяха ужасени да видят 75-годишната Шер без сутиен в мокри дрехи! 😳😱 Ето как изглежда емблематичната певица, когато си мисли, че никой не я гледа! 😬🫢

Фотографите не пропуснаха възможността да заснемат 75-годишната изпълнителка, докато тя се наслаждаваше на почивката си. Новите папарашки снимки разочароваха феновете, като не позволиха на нито един от тях да остане безразличен. Никой не беше готов да я види в този вид.

Скандалните снимки веднага се разпространиха като вирус, предизвиквайки вълнение сред феновете. Почитателите на легендарната изпълнителка бяха леко разочаровани, виждайки я в този вид. Тя беше с мокри дрехи и без сутиен. Лицето ѝ без грим също не остана незабелязано.

„Кожа с портокалова кора и дълбоки бръчки!“, „Какъв срам!“, „Време е да се наслаждава на времето с внуците, а не да прави това!“, „Не е по-добра от Мадона!“, „Занимавайте се със собствените си работи, хора!“.

„Ако остаряваме, то само по този начин!“, „Дори без грим тя изглежда много по-добре от много от колежките си в шоубизнеса“, „Как изобщо е възможно да изглеждаш толкова добре на 75 години?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh