Шикозна спалня: жена показва какво е направила с апартамента си с площ 39 кв.м „ubumoi“

Главният герой на нашата история е млад инвеститор, който е купил едностаен апартамент не за лично ползване, а с цел последваща изгодна препродажба.

Закупеният апартамент се нуждае от сериозен ремонт, тъй като интериорът е в лошо състояние.

Беше ангажиран дизайнер, който да превърне остарелия интериор в модерно, удобно и стилно пространство.

Входна зона

Цветовата палитра на цялото помещение е решена в светли тонове. Подът е със светъл ламиниран паркет, а стените са покрити с бяла боя. Новата входна врата е с вградено огледало.

Отдясно има отворена черна закачалка, под която удобно е поставена тапицирана пейка с отделение за обувки. В пространството между кухнята и основното помещение е разположен просторен бял шкаф с елегантни черни дръжки.

Кухня

Дизайнът на кухнята следва общия стил на апартамента: едни и същи материали за пода и стените. Вляво от входа е разположен кухненски комплект, изработен по поръчка, с необичайна форма.

Вдясно е разположен просторен шкаф за съхранение на кухненски прибори и храна. Долната част на шкафа е чисто бяла, а горната имитира дървена текстура.

Кухненската престилка е завършена с огледални панели, които създават визуален ефект на разширено пространство. От противоположната страна на работната зона е разположена група за хранене с елегантно осветление.

Дневна

Това пространство е превърнато в светла и просторна зона без излишни мебели и декорации. Стените са декорирани с тапети, подготвени за боядисване. Срещу входа е разположен голям гардероб до тавана. До него е организиран кът за работа.

До прозореца има двойно легло в бежови цветове с мека табла. Стената при таблата е украсена с декоративни пана. До прозореца е разположена минималистична тоалетка с голямо огледало.

Баня и тоалетна

Водопроводната инсталация в банята е останала на мястото си, само срещу мивката е направено място за монтиране на пералня, която ще бъде инсталирана по-късно.

Стените са завършени с гранитогрес в мек пясъчен цвят и водоустойчива бяла боя.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh