„Щеше да е по-добре, ако не я виждахме“ Феновете се смущават да видят дъщерята на Салма Хайек на червения килим

„Толкова непривлекателна дъщеря от Салма?“ 🥴Фановете бяха сигурни, че дъщерята на Салма ще спечели сърцата, но се оказаха в грешка😞💔Вижте само как изглежда в article⬇️⬇️⬇️

Салма Хайек винаги е печелила милиони сърца с уникалната си красота. Мексиканската красавица беше номинирана за „Оскар“ за ролята си във филма „Фрида“. През 2007 г. се ражда дъщеря ѝ и тя се превръща в наистина прекрасна майка за своето момиченце. Тя и дъщеря ѝ са много близки и не е изненадващо, че момичето може да придружи майка си на Оскарите.

Актрисата се запознава със съпруга си през 2006 г. във Венеция. Не минава много време и те започват да се срещат, а през март 2007 г. се сгодяват. Така Салма и дъщеря ѝ присъстваха на церемонията по връчването на Оскарите.

Те минаха заедно по червения килим и дъщеря ѝ веднага зае централно място със зашеметяващия си тоалет. Заедно те привлякоха вниманието на всички присъстващи, въпреки че носеха напълно различни дрехи.

Потребителите на интернет започнаха да обсъждат, виждайки техни съвместни снимки. Мнозина се възхищаваха на външния вид на дъщеря ѝ, но както винаги се появиха и критици, които бяха недоволни от външния вид на момичето. Те бяха изненадани как такава красива, идеална жена като Салма може да роди такова дете. Тя публикува снимки и видеоклипове с детето си в социалните мрежи.
Какво можете да кажете за външния вид на момичето?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh