„Ще стане ли Брад Пит баща?“ Звездата от „Мистър и мисис Смит“ извежда връзката си на ново ниво

Счупване! 💥 По-добре седнете, преди да научите последните новини за Пит и Инес! 😱🤫 Приятелите на холивудския актьор правят изявление и потвърждават слуховете! 🧐🤨 Брад е готов отново да стане баща! 😏 За още главозамайващи подробности за американската звезда и новата му приятелка – вижте статията! 👇

Опитвайки се да се държи настрана от всички семейни скандали с бившата си съпруга, Б. Пит е нетърпелив да създаде семейство и да приеме родителството с новата си приятелка. Отчаян от влошаващите се отношения с Джоли и децата, особено Пакс, той мечтае да намери мир и хармония в личния живот.

За тези, които все още не са наясно, той е в романтична връзка с бижутерка на име Инес. Според достоверни източници двамата се срещат вече една година и имат големи планове за близкото бъдеще. Вътрешни лица твърдят, че Пит скоро ще се заеме с родителството.

Що се отнася до настоящите му отношения с децата, той е бил съкрушен да научи, че осиновената им дъщеря Захара вече не използва фамилията на баща си и ще използва само тази на майка си. Освен това другото им осиновено дете Пакс смята баща си за „ужасен родител“.

Приятелите му са изненадани от това колко бързо се развива романът му с Инес и вероятно скоро ще ни сполети някоя голяма новина.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh