77 ли е новият 30-годишен? Шер разтърсва класациите и предизвиква възмущение

„Дали възрастта я настига, или тя все още е неостаряващата кралица?“ 🫣😮 Дръзкото излизане на Шер от хотела шокира феновете 😳🤯 „Вечната дива“ зашемети и предизвика дебати с последния си празничен хит и емблематично излизане от хотела! 🫢🔥 Потопете се в полемиката и споделете мнението си в коментарите! 🤔 Прочетете повече в статията по-долу! 👇

Най-новото празнично парче на Шер направи впечатляващо влизане в класацията на Billboard за продажби на денс/електронни дигитални песни, дебютирайки под номер 3 през октомври 2023 г.

В неотдавнашно интервю Шер подчерта, че празничните ѝ песни, включително тази най-нова, са нещо повече от типичните „коледни“ мелодии. Тя подчерта, че те са изключителни композиции сами по себе си.

След участието ѝ в ежегодния празник излизането на Шер от хотела ѝ беше заснето от развлекателния фотограф Елдер Ордонес, който публикува клип в Instagram.

Във видеото Шер, облечена в изцяло черен костюм, съчетан с подходящи ботуши, грациозно се отправя към чакащ автомобил с помощта на бодигард.

Реакциите към публикацията в социалните мрежи бяха смесени. Някои коментари изразиха загриженост относно подвижността на Шер, като някои от тях я отдадоха на избора ѝ на обувки, а други повдигнаха въпроса за възрастта ѝ. Един от коментаторите защити Шер, като посочи, че на 77-годишна възраст на нейната подвижност трябва да се възхищаваме, а не да я разглеждаме внимателно.

Феновете бързо се включиха, споделяйки различни мнения. Някои отбелязаха, че Шер е изглеждала уморена, като го отдадоха на естествения процес на стареене, докато други я похвалиха, подчертавайки емблематичния ѝ статут и изразявайки възхищението си от продължителната ѝ кариера.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elder Ordonez (@elderordonez1)

Въпреки вниманието, много фенове се възползваха от възможността да отпразнуват Шер, подчертавайки легендарния ѝ статут и забележителното ѝ дълголетие в кариерата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh