„Heartthrob вече не е същият!“ Появата на Мики Рурк след пластика разочарова феновете

„Подуто лице, дълги нокти и мръсна коса!“ 🤢 От красавец Рурк искаше да се превърне в идеал, но се оказа точно обратното 😬💔 Наистина разби сърцата на феновете, вижте сами тук ⬇️⬇️⬇️

Мики Рурк беше един от най-красивите актьори в света на киното. Вероятно няма човек, който да не е чувал за него. Той беше световноизвестен, успешен и талантлив холивудски актьор. Невероятно е, че сега е на 71 години, а успя да разочарова феновете си.

Когато негови снимки се появиха в интернет, феновете с ужас видяха как се е променил легендарният актьор. Новите скандални снимки веднага станаха причина за разгорещени дискусии сред феновете му и дори сред обикновените интернет потребители.

Оказва се, че актьорът не е искал да се примири с естественото остаряване и се е подложил на много операции и процедури. Не можем да кажем, че феновете просто са били разстроени. Външният му вид напълно се промени и от красив мъж той се превърна в някакъв неразбираем човек.

Драматично промененият му външен вид се превърна в тема за обсъждане. Мненията на хората са разнопосочни, но фактът, че той вече не е бившият сърцеразбивач, вече стана ясен. Какво можете да кажете за него? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh