„Разтворени крака за Vogue!“ Появата на Дженифър Лопес на корицата на Vogue предизвика смесени реакции

„Поне се срамувай от възрастта си, каква поза!“ 😱 Дженифър Лопес на 54 години позира съблазнително за списание Vogue и разочарова много фенове 😵‍💫😬 Какъв срам, убедете се тук 👇👇👇

Не можем да отречем факта, че една от най-успешните и привлекателни звезди в Холивуд е Дженифър Лопес. Въпреки факта, че е известна в света като актриса и певица, мнозина твърдят, че тя няма вокален талант.

Неотдавна нейни снимки се появиха на корицата на мексиканския Vogue. Тя позира на стола по такъв начин, че много фенове започнаха да я критикуват. Бихме искали да отбележим, че снимките не са променени с филтри. Мога уверено да кажа, че всеки фотограф изпитва трепет по време на снимане.

Някои фенове бяха недоволни от снимките ѝ и твърдяха, че изглежда по-възрастна, има много бръчки и всичко това се забелязва. Снимките ѝ предизвикаха дискусии сред интернет потребителите.

Но въпреки критиките, мнозина бяха възхитени от красотата и привлекателността ѝ. Под всяка снимка има хиляди добри коментари. А вие какво мислите?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh