„Време е да отидете на психиатър!“: Провокативните видеоклипове на Спиърс отново накараха феновете да се притесняват за нея

Закръглената Бритни Спиърс разтърсва тялото си пред последователите и ги оставя без думи! 😱🫣 Те не можеха да намерят думи, с които да изразят разочарованието си! 🤐😲

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maria River Red (@britneyspears)

Бритни Спиърс беше една от най-желаните, успешни и търсени изпълнителки през 2000-те години. Популярността ѝ не познаваше граници, а харизмата и яркостта ѝ все още пленяват милиони. Песните на Бритни завладяха всички музикални платформи, което я превърна в икона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maria River Red (@britneyspears)

Последните ѝ провокативни видеоклипове с танци отново направиха фурор в мрежата, затвърждавайки името ѝ на най-скандалната и обсъждана изпълнителка в поп индустрията.

Тя остави всички без думи не само с чувствения си стил и дръзки движения, но и със забележимо закръгленото си полуоткрито тяло. Редица потребители на мрежата не можеха да намерят думи, за да изразят разочарованието си.

„Съжалявам за нея!“, „Тя напълно се изпусна“, „Какво се случи с нашата икона от детството?“, „Бритни, какво става с теб?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh